Close

Ochrana osobních dat

Zaručujeme Vám, že Vaše osobní údaje (především jméno, příjmení a bydliště), které jste poskytli provozovateli tohoto internetového obchodu, jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména ve smyslu zákona č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.

Veškeré Vaše údaje považujeme za důvěrné a použijeme je pouze pro vlastní potřebu ve smyslu tohoto zákona o ochraně osobních údajů. Nejsou sbírány a shromažďovány, pokud je zákazníci sami dobrovolně neposkytli, např. registrací, v soutěži nebo anketě. Poskytnutí všech informací je dobrovolné. Vaše osobní údaje jsou uschovány tak, aby k nim neměla přístup žádná neoprávněná osoba.

Provozovatel internetového obchodu www.vlackarna.cz registrován Úřadem pro ochranu osobních údajů.
Podle zmiňovaného zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů máte kdykoli právo písemně požádat provozovatele o poskytnutí informací, zda a jaké osobní údaje o Vás zpracovává.

Od 25.5.2018 Platí následující:
Ochrana osobních údajů e-shopu www.vlackarna.cz

1.     Obchodní společnosti Jiří Majer, se sídlem Lučina 400, 739 39, Lučina, identifikační číslo: 02862425  (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

  • jméno, příjmení
  • e-mailovou adresu
  • telefonní číslo
  • adresu/sídlo

2.     Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran.
Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 3 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

3.     Zpracování osobních údajů je prováděno obchodem www.vlackarna.cz tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

Seznam Sklik (Seznam.cz, a.s.), Radlická 3294/10, Praha 5, 150 00, IČO: 26168685
Google, Google Analytics (Google Czech Republic, s.r.o.), Stroupežnického 3191/17, Praha 5, 150 00, IČO: 27604977

Dopravci:
Česká pošta, s.p., IČ: 47114983., Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1
General Logistics Systems Czech Republic s.r.o., Průmyslová 5619/1, 586 01 Jihlava

Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

4.     Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese obchod@vlackarna.cz

5.     Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.vlackarna.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

  • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách;
  • Základní funkčnosti webových stránek.

–          Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu – oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.

–          Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.

–          Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.

–          Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.

–          Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:

  • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  • Naše webové stránky využívají technologie retargetingu od služby Sklik provozované společností Seznam.cz, a.s. Ta nám umožňuje ukázat návštěvníkům, kteří již projevili zájem o naše produkty, naše reklamy v reklamní síti společnosti Seznam.cz, a.s.

6.     Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

–          zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,

–          vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,

–          požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

–          vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,

–          požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,

–          na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,

–          požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,

–          na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,

–          podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.
7. Účetní firma

Uvedené osobní údaje mohou být zpracovány jak manuálně, tak automatizovaně a budou zpracovány výlučně k shora vyjmenovaným účelům a nebudou předávány dalším osobám (mimo výjimky stanovené výše), ani nebudou umožněny k nahlédnutí jakýmkoli jiným příjemcům osobních údajů.

Souhlas je dobrovolný, proto v každém okamžiku má zákazník právo na informaci, jak Vaše údaje zpracováváme, dále má právo na opravu a výmaz osobních údajů, jakožto i právo na omezení zpracování osobních údajů a právo vznést námitku proti zpracování nebo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů nebo u nás. Stejně tak má právo kdykoliv své údaje v databázi zkontrolovat nebo požádat firmu Jiří Majer, aby Vám je vydal ve strojově čitelném formátu. Tuto žádost žádost adresuje na emailovou adresu obchod@vlackarna.cz.

Vlackarna.cz | IČO: 02862425 | Výdejní místo: Lučina 1, 739 39, okr. Frýdek- Místek